Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte

Categorii

Caută

Newsletter


Viziteaza magazinul Bijuterii de barbati Bico Australia pe ShopMania

Prezentare de produse

Bico Australia creează bijuterii şi accesorii la modă din diverse materiale şi metale. În ceea ce priveşte calitatea şi siguranţa materialelor utilizate, aceste produse corespund şi chiar depăşesc normele internaţionale.


1.  Medalioane:


                1.1 General: medalioanele Bico Australia sunt fabricate din aliaje de cositor de cea mai bună calitate.

                1.2 Medalioanele Revolution Range (BT şi BTS) sunt fabricate din alaije de cositor fără plumb, conţinând 96% cositor, produsul este protjat de un strat transparent de electroforetic antialergic .

                1.3 Medalioanele Core Range şi alte elemente din metal sunt fabriacte din aliaj de cositor de cea mai bună calitate, conţinând 92% cositor şi mai puţin de 4% plumb. Sunt suflate cu aur, argint, bronz sau aramă, apoi sunt lustruite cu mâna şi galvanizate cu un strat transparent de electroforetic antialergic .

                1.4 Declaraţie nichel: toate medalioanle Bico sunt fabricate fără nichel, la fel şi toate metalele cu care sunt acoperite.

                1.5 Declaraţie de plumb.

                   1.5.1 Medaliaonele Range Revolution nu sunt suflate cu metal şi nu conţin plumb.

                   1.5.2 Medalioanele Core Range sunt învăluite în straturi de metal fără nichel şi conţin mai puţin de 4% plumb.

                   1.5.3 Toate medalioanele Bico Australia corespund cerinţelor Californiei AS 1861 în ceea ce priveşte producerea şi comercializarea bijuteriilor.


2.  Lănţişoare şi brăţări


                 2.1 Toate lănţişoarele şi brăţările Bico Australia, cu excepţia lănţişoarelor şi brăţărilor de legătură, sunt fabricate din bronz sau cupru fără plumb, apoi sunt suflate cu argint, bronz sau aramă fără nichel, fiind ulterior învăluite cu un strat transparent de electroforetic antialergic .

                 2.2 Lănţişoarele şi brăţările de legătură sunt fabricate din aliaj de cositor de cea mai bună calitate, conţinâmd 92% cositor şi mai puţin de 4% plumb. Sunt suflate cu argint fără nichel, apoi sunt lustruite cu mâna şi galvanizate cu un strat protector transparent de electroforetic antialergic .

                 2.3 Toate lănţişoarele şi brăţările Bico Australia corespund cerinţelor Californiei AS 1861 în ceea ce priveşte producerea şi comercializarea bijuteriilor.

3.   Alte materiale.

                Alte materiale utilizate sunt: cristal original Swarovski, piele fină, PVC, elastic, fire de cărbune, trandafir din Noua Guinee, ceară.

4.   Design

                Design, dezvoltare şi producţie. Design-ul şi dezvoltarea produselor Bico se realizează în Australia. Produsele sunt fabricate în China şi în Australia.Intreținerea produselor Bico Australia:

Pentru a avea grijă de bijuteriile Bico , chimicalele folosite în curățarea bijuteriilor tradiționale nu trebuie sa fie folosite în curățarea bijuteriilor Bico. Producătorii recomandă introducerea in apă caldă a produselor și apoi uscarea acestora cu o cârpă moale. Expunerea la apa de colonie si produse de după ras, produsele pentru piscină și transpirația în exces pot afecta produsul. Pandantivele și lanțurile trebuie uscate dacă sunt purtate când intrați în ocean sau mare.